Статьи

Робота в Празі

Verze pro tiskPDF verze
Актуальні вакансії для працевлаштування в Празі

Ласкаво просимо на наш сайт Робота в Празі, який присвячений пошуку роботи та вільних вакансій в Празі та Чехії!

У нас Ви знайдете актуальні вакансії з пропозицією легальної роботи в Празі та Чехії. Наш каталог вакансій вільних вакансій в Празі та Чехії призначений для громадян з України, Білорусі, Росії, країн Прибалтики.

Наші пропозиції роботи в Празі та інших містах Чехії регулярно оновлюються. Тому Ви завжди будете в курсі того, працівників яких спеціальностей хочуть бачити у своєму штаті роботодавці з Праги.

Робота в Празі доступна фахівцям з різних галузей. Якщо Ви водій, складський робочий, офіціант, кухар, електрик чи будівельник, Ви зможете легко знайти роботу в Празі.

Що стосується вакансій, то в Празі, як і скрізь в Чехії, потрібні як кваліфіковані, так і не кваліфіковані співробітники. Особливим попитом користується робота в Празі зварювальником, токарем, будівельником. Робота в Празі для жінок - це сфера готельного та ресторанного бізнесу, туризму, продажу нерухомості (адміністратори, покоївки, офіціантки, посудомийниці та ін.).

Робота в Празі відкриває перед Вами нові можливості не тільки професійного зростання, але також всебічного розвитку. Знайти роботу в Празі, хоча і досить складно і займає багато часу, але, влаштувавшись на роботу в Празі Ви отримаєте можливість побачити світ, покращити рівень володіння іноземною мовою і заробити хороші гроші.

Категорія: 

Показано 1 - 1 з 1 вільних робочих місць
Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...