Статьи

Для водіїв навантажувача до 3,5 т. та 5 т. пропонуємо роботу в Празі в компанії Coca-Cola!

Verze pro tiskPDF verze
Для водіїв навантажувача до 3,5 т та 5 т пропонуємо роботу в Празі в компанії Coca-Cola!

Для водіїв навантажувача вантажопідйомністю до 3,5 тонн або водіїв навантажувача вантажопідйомністю 5 тонн пропонуємо роботу в Празі в компанії Coca-Cola!

Якщо у Вас є діюча ліцензія водія автонавантажувача і досвід роботи хоча б 1 рік на позиції водія автонавантажувача вантажопідйомністю до 3,5 тонн або водія автонавантажувача вантажопідйомністю 5 тонн, ми пропонуємо Вам чудову можливість роботи в Празі на заводі Coca-Cola - однієї з найбільших світових компаній!

Довгострокова робота в Празі, стабільна робота в компанії Coca-Cola, систематичне навчання, підвищення кваліфікації, можливість розвитку професійних навичок - це переваги, які Вас очікують при працевлаштуванні. Крім того, Ви отримаєте можливість безкоштовного проживання та підтримку при оформленні робочої візи і дозволу на роботу в Чехії.

Якщо Ви - гнучка, самостійна, відповідальна людина і маєте хорошу фізичну форму, отже, вакансія водія автонавантажувача вантажопідйомністю до 3,5 тонн або 5 тонн призначена для Вас - Ви без зусиль пройдете відбір в нашій компанії, і отримаєте роботу водія автонавантажувача в Празі в компанії Coca -Cola.

Компанія Coca-Cola - це унікальне місце, де ви можете продовжити свою кар'єру, оскільки тут завжди готові прийняти енергійних, цілеспрямованих і талановитих людей. Робота в компанії Coca-Cola в Празі дозволить Вам із задоволенням приходити на роботу кожен день, пишатися своєю компанією, розвиватися не тільки професійно, а й особистісно. Одними зі складових корпоративної культури компанії є - індивідуальність, особиста свобода, партнерські взаємини з співробітниками шляхом відкритого обміну інформацією.

Які ще переваги надає компанія своїм співробітникам? Влаштувавшись водієм автонавантажувача на роботу в Празі в компанію Coca-Cola, Ви отримаєте індивідуальний план розвитку, який Вам допоможуть скласти фахівці відділу кадрів компанії. Тут для Вас також передбачена можливість безкоштовного навчання та інші мотиваційні програми. Корпоративний університет Coca-Cola дозволяє задовольнити майже всі потреби в навчанні. Університет пропонує як стандартні тренінги в класі, так і дистанційні програми. В цілому в компанії налічується більше 1500 курсів!

В основі стратегії компанії лежить стабільне зростання. Тому робота в компанії Coca-Cola в Празі веде до Вашого власного росту, росту Вашої кар'єри, професійних навичок і досвіду. А це легко реалізувати, якщо Ви маєте стабільний робоче місце і довгострокову роботу, що Вам гарантує наша компанія, включаючи соціальне і пенсійне страхування.

Стабільне зростання компанії Coca-Cola підтверджують наступні факти:

  • Компанія виробляє понад 2 800 продуктів в більш ніж 200 країнах світу, в тому числі соки і нектари, питну воду, спортивні та енергетичні напої, холодний чай, дитяче харчування, а також квас. Щодня дослідні центри компанії працюють над винаходом нових продуктів.
  • Маючи найбільшу дистриб'юторську систему, компанія швидко доставляє продукцію в різні куточки планети.
  • Щороку компанія запускає безліч нових напоїв, реагуючи на бажання споживачів.
  • У 2008 році компанія інвестувала 40 мільйонів доларів на будівництво в США найбільшого в світі заводу з відновлення ПЕТ з пластикових пляшок (технологія пляшка в пляшку).
  • Компанія поліпшила рівень використання води при виробництві більш ніж на 20%, тим самим зберігши понад 160 мільярдів літрів води.

Люди компанії - це одна з головних опор, на яких ґрунтується її діяльність, в першу чергу, на їх професійних навичках і робочому ентузіазмі. В Чехії в компанії Coca-Cola зайнято близько 1100 чоловік.

У Чехії компанія створила спеціальні програми для залучення, розвитку та утримання найкращих співробітників. Це дозволяє компанії будувати свій бізнес таким чином, щоб відповідати очікуванням всіх зацікавлених сторін.

«Правильні люди на правильних місцях» - це девіз компанії Coca-Cola, яка не тільки прагне розвивати свій бізнес в Чехії, але і підтримувати місцеві команди співробітників.

Виробничі потужності Coca-Cola в Чехії випускають продукцію для понад 560 мільйонів споживачів напоїв, які включають в себе найбільш популярні світові бренди.

Робота водієм автонавантажувача в Празі в компанії Coca-Cola - це робота на сучасному заводі, який виробляє мільйони галонів безалкогольних напоїв на тиждень.

Виробничі лінії заводу компанії Coca-Cola в Празі:

  • асептична виробнича лінія, що дозволяє виробляти фруктові напої Cappy Ice Fruit і холодний чай Nestea без консервантів
  • дві лінії розливу пластикових пляшок газованих напоїв (Coca-Cola, Coca-Cola zero, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Kinley, Lift)
  • лінія розливу зворотних скляних пляшок газованих напоїв, холодного чаю, фруктових соків і напоїв (Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Kinley, Nestea, Cappy)
  • лінія розливу жерстяних банок газованих напоїв, чаю з льодом і соків (Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Kinley, Burn; для експорту розлив чаю з льодом Nestea і фруктових напоїв Cappy)
  • лінія для виробництва т.зв. bag-in-box, вмісту для розливного обладнання для т.зв. post-mix (Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Kinley)

Крім даних виробничих ліній на заводі працюють 4 машини з виробництва преформ пластикових пляшок, які компанія експортує в безліч країн.

Отже, Ви маєте необхідний досвід роботи та вважаєте, що підходите на посаду водія автонавантажувача в компанію Coca-Cola в Празі, але все ще сумніваєтеся? Відкинути сумніви Вам допоможе той факт, що компанія Coca-Cola в Чехії займає перше місце в рейтингу найбажаніших роботодавців!

Тут Ви можете детально ознайомитися з вимогами до кандидатів на посаду:

Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...