Статьи

Прага - популярні вакансії для працевлаштування

Verze pro tiskPDF verze
Робота в Празі. Праця для українців

Прага - це самий економічно багатий район Чехії, що займає 6-е місце серед найбагатших районів Європи. Рівень життя в Празі значно вище європейських стандартів. Головне місце в економіці Праги займають туризм і промисловість.

На території міста розміщено безліч промислових підприємств. З галузей промисловості в Празі розвинені машинобудування, хімічна, текстильна, швейна, поліграфічна, харчова. Тому, якщо Ви є фахівцем в одній з вище перерахованих галузей, Прага готова Вам запропонувати широкі можливості для працевлаштування. На вакансії в Празі найбільше затребувані фахівці в хімічній промисловості, машинобудуванні, будівництві, сільському господарстві, медицині, IT.

Для фахівців вакансії в Празі доступні скрізь - роботу в Празі знайдуть водії вантажівок і тракторів , сантехніки, офіціанти і кухарі, електрики, будівельники, медпрацівники, програмісти. Також багато українців шукають вакансії в Празі для прибиральників, вантажників і підсобних робітників на будівництві.

У чеському посольстві є програми з працевлаштування , які пропонують вакансії в Празі та інших містах Чехії. Ви можете прийти в посольство і поцікавитися про наявні вакансії в Празі.

Вакансії в Празі також можна знайти через інтернет-портали з пошуку роботи. Оголошення про роботу в Празі на таких веб-сайтах оновлюються щодня, тут можна знайти підходящу вакансію, відсортувавши їх по галузях, типом зайнятості, бажаного місця роботи. Вакансії в Празі також доступні на сайті praceprocizince.cz, який поповнюється вакансіями з бази чеського центру зайнятості. Тут кожен бажаючий може розмістити своє резюме, а чеські роботодавці можуть ознайомитися з пропозиціями осіб, зацікавлених у працевлаштуванні, і розмістити оголошення про роботу.

Для українців тут пропонують велику кількість вакансій в галузі виробництва, будівництва, торгівлі, туризму і транспорту. На роботу в Празі потрібні також механіки, водопровідники, столяри, пекарі, зварювальники, інженери, водіїв вантажних автомобілів. Вакансії в Празі для українців є привабливим варіантом, особливо це стосується тимчасових робітників. Найбільш поширена тимчасова робота в торгових центрах, на складах, в ресторанах, під час рекламних кампаній. Оплата праці на таких видах робіт погодинна.

Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...