Статьи

Переваги роботи в Празі

Verze pro tiskPDF verze
Переваги роботи в Празі. Найчастіше пропоновані вакансії в Празі.

Робота в Празі - це перспектива не тільки поліпшити своє матеріальне становище, а й легалізуватися в європейській країні. Влаштувавшись на роботу в Празі, Вас чекає гідний рівень життя, аналогічний за провідним показниками німецькому чи італійському.

Переваги роботи в Празі:

• Прага - це столиця розвиненої європейської країни, яка знаходиться не далеко, тому можна часто відвідувати батьківщину;
• отримання чеської візи і оформлення всіх необхідних для працевлаштування документів не забирають багато часу і обходяться набагато дешевше, ніж в інших європейських країнах;
• можна знайти вакансії в Празі в будь-який час року, не тільки для виконання сезонної роботи;
• і найголовніше перевага - Чехія дає стартовий майданчик до країн Шенгенської зони.

Що стосується вакансій, то в Празі, як і скрізь в Чехії, потрібні як кваліфіковані, так і не кваліфіковані працівники. Особливим попитом користуються вакансії зварювальників, токарів, будівельників, обслуговуючий персонал в готельний і ресторанний бізнес та ін. Для жінок завжди знайдуться вакансії в Празі на фабриках з виробництва одягу, в якості обслуговуючого персоналу в барах, ресторанах, готелях. Більш докладно з вакансіями можна ознайомитися тут.

Зарплатня безпосередньо залежить від професійних навичок працівника. Кваліфікованому фахівцеві можуть платити $ 1000 на місяць, більш точна цифра залежить від того, наскільки Вам вдасться підтвердити свою кваліфікацію або проявити свої професійні якості під час роботи. Проживання може надаватися роботодавцем безкоштовно.

Щоб дізнатися які вакансії в Празі найбільш доступні, слід спочатку з'ясувати, яка робота в Празі Вам потрібна: по професії, з урахуванням наявної кваліфікації, або будь-яка, що дозволяє заробити на життя. При цьому завжди можна буде без проблем перекваліфікуватися.

Найчастіше пропоновані вакансії в Празі:

• будівельні професії (муляри, плиточники, різноробочі на будівництво та ін.);
• вакансії в сфері переробної промисловості;
• сфера послуг (ресторанний, готельний бізнес);
• електроенергетична галузь;
• професії медичного профілю.

Якщо знання чеської мови залишає бажати кращого, то розраховувати можна на посаду посудомийки, домробітниці, швачки, різноробочого в будівництві або на заводі.

Щоб знайти роботу в Празі , Вам потрібно заповнити анкету на порталі пошуку праці , яку Ви побачите, відповідаючи на вакансію. Процедура реєстрації проста і абсолютно безкоштовна, але потім ви зможете швидко відповідати на свіжі вакансії, а також Ваша анкета буде розміщена в базі даних декількох кадрових агентств.

Категорія: 

Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...