Статьи

Вакансії в Празі

Verze pro tiskPDF verze
Актуальні вакансії в Чехії. Робота в Чехії

Шукаєте вільні вакансії в Празі та Чехії? Прага - це одне з кращих місць для роботи в Чехії. Особливо для іноземців, так як тут зосереджено безліч багатонаціональних компаній. Шановні претенденти, на нашому сайті чеські роботодавці спеціально для Вас розміщують актуальні вакансії в Празі, які оновлюються майже щодня.

Наші вакансії в Празі - це постійна або тимчасова робота в Празі в різних галузях для персоналу з кваліфікацією або без неї. Щоб дізнатися які вакансії в Празі найбільш Вам підходять, слід спершу з'ясувати, яка робота в Празі Вам потрібна: за професією, з урахуванням наявної кваліфікації, або будь-яка, що дозволяє заробити на життя.

Для громадян України, Білорусі, Росії та країн Прибалтики ми пропонуємо велику кількість вакансій в Празі в галузі виробництва, будівництва, торгівлі, логістики і транспорту. Вакансії в Празі для українців є привабливим варіантом, особливо це стосується тимчасової роботи. Якщо Вас зацікавила конкретна вакансія, залиште, будь ласка, Ваші дані в он-лайн формі, і наш менеджер зв'яжеться з Вами в найкоротший строк.

Категорія: 

Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...