Статьи

Робота в Празі для українців - всі переваги

Verze pro tiskPDF verze
Робота в Празі для українців. Офіційне працевлаштування

Робота в Празі для українців приваблива з кількох причин - це столиця географічно близької європейської країни, нескладний у вивченні слов'янська мову і порівняно високий рівень заробітної плати.

Робота в Празі для українців доступна на вакансіях, які вимагають певної кваліфікації. На роботу в Празі потрібні зварювальники, каменярі, токарі, слюсарі, фахівці з виготовлення пластикових виробів, будівельники та ін. Для некваліфікованої робочої сили також знайдеться робота в Празі: пакувальники, вантажники, комірники завжди затребувані.

Робота в Празі для українських жінок - це вакансії доглядальниць, покоївок, прибиральниць, швачок і касирів в супермаркетах.

Кваліфікована робота в Празі для українців передбачає знання чеської мови, для виконання некваліфікованої роботи в Празі знання іноземних мов необов'язково.

Найчастіше робота в Празі для українців - це безкоштовне житло, харчування і доставка до місця роботи. Також є безліч вакансій в Празі для сімейних пар.

Багато роботодавців пропонують сезонну роботу в Празі для українців: для будівельників, офіціантів, барменів і прибиральниць в готелях.

Знайти роботу в Празі для українців можливо через рекрутингові агенції в Україні або за допомогою звернення безпосередньо до роботодавців. Після отримання запрошення на роботу в Чехію необхідно зібрати решту необхідних для отримання візи документи, і подати їх у консульство Чехії.

Віза для роботи в Чехії (Празі) повинна бути оформлена під роботодавця, від якого отримано запрошення. Після приїзду до Чехії робота в Празі в іншого роботодавця неможлива, оскільки це буде порушенням візового режиму.

Влаштувавшись на роботу в Празі, українці можуть отримувати до 20 000 крон в місяць, залежно від місця роботи та кількості відпрацьованих годин.

Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...