Статьи

Швачка - робота в Чехії

Verze pro tiskPDF verze
Робота швачкою в Чехії

Правильна організація роботи швачки - запорука процвітання швейного підприємства.

Організація будь-якого виробничого процесу, наприклад, на швейному підприємстві, вимагає значних інвестицій не тільки в сам технологічний процес, а й в процес підготовки майбутніх кадрів. Вивчаючи світову практику успішних компаній таких як Coca-Coca, McDonalds, Google стає очевидним, що без контролю над кожним етапом роботи швачкою неможливо отримати необхідну рентабельність і хорошу конкурентоспроможність.

Швейне виробництво зсередини, виробничі етапи в роботі швачки в Чехії.

На перший погляд, масове виробництво швейних виробів не відрізняється від спеціалізованого індивідуального пошиття. Дійсно, сам технологічний процес ідентичний, відмінності тільки у витратності і трудомісткості самого процесу. Шляхом застосування комп'ютерних програм по тривимірному моделюванню швейним підприємствам вдається організувати виготовлення швейної продукції, яка поєднує масове виробництво і високу якість. Перший етап - проектування. Не маючи чіткого алгоритму, підприємству не вдасться передати всі задуми дизайнера про те, як повинен виглядати кінцевий продукт. Другий етап - технічна сторона виробництва: визначення необхідних виробничих потужностей, економічних витрат, в тому числі й розміру заробітної плати роботи швачки. Третій етап - вибір, закупівля і підготовка матеріалу. До цього етапу потрібно ставитися відповідально, тому що від якості матеріалу в повній мірі буде залежати якість кінцевої продукції. Четвертий етап - пошиття, контроль якості та підготовка продукції до продажу. На цьому, етапи роботи швачки закінчуються в розумінні технологічного процесу.

Наша вакансія роботи швачки

На одному з наших сайтів з працевлаштування розміщена вакансія роботи швачки в Чехії на виробництві галантерейної продукції зі шкіри: Швачка. Ми інформуємо Вас про те, що заробітна плата роботи швачки оплачується від 75 крон / год, пропонується 3-й змінний робочий день з можливістю понаднормового виконання роботи. Головне завдання підприємства з пошиття галантерейної продукції зі шкіри, з якою ми плідно співпрацюємо: забезпечити чеського й іноземного споживача якісним товаром за доступною ціною. Наступна інформація не відноситься безпосередньо до організації технологічного процесу роботи швачки, але має пряме відношення до корпоративної етики та мікроклімату на підприємстві. Неможливо не погодитися з тим, що слід враховувати безліч факторів які безпосередньо впливають на якість роботи швачки: умови оплати праці, можливість отримати матеріальне заохочення за своєчасну і якісно виконану роботу, можливість обміну досвідом, безкоштовне навчання, пільгове харчування і житло.

Приклади того, як компанія Google заохочує своїх співробітників.

Наші приклади мають дещо вузьке спрямування, оскільки вони відносяться до компанії Google. Проте, вони побічно відносяться до підприємств, в тому числі й до швейних, де працює безліч працівників, які виконують роботу швачки по випуску якісної та конкурентної продукції: 1. Новий проект - можливість стати краще, отримати нові можливості для власного розвитку і зручності користувачів послуг і товарів компанії. 2. Пропаганда здорового способу життя - безкоштовні абонементи в спортзал, проведення дружніх спортивних змагань між підрозділами та навіть між окремими компаніями. 3. На базі офісів Google є власна кухня, де співробітники можуть не тільки приготувати собі їжу, а й дізнатися цікаві рецепти, обговорити робочі питання.

Хороший темп зростання економіки Чехії. Прискорення до п'яти відсотків
ВВП Чехії в третьому кварталі прискорив річне зростання до п'яти відсотків з 4,7 відсотка в другому кварталі. У...
Найнижчий відсоток безробіття в Європі - Чехія
За даними Міністерства праці Чеської Республіки в жовтні кількість безробітних знизилася до 3,6 відсотка. В останній...
Робота в DB Schenker - чеська логістична компанія
DB Schenker - чеська логістична компанія, яка має 20 представництв по всій Чехії Компанії DB Schenker вдається гнучко...
Різдвяна лихоманка починає набирати обертів. Попит на тимчасових працівників в Чехії є величезний
Власники інтернет - магазинів і кур'єрські служби доставки товарів очікують рекордний товарообіг в передріздвяну...